Medzi TOP lekármi na Slovensku má zastúpenie aj Nemocnica Poprad, a.s.

V jedinečnom projekte TOP lekári na Slovensku II má tento rok zastúpenie aj Nemocnica Poprad, a.s. Do zoznamu nominovaných, ktorý vznikol na základe nominácií hlavných odborníkov MZ-SR, oslovení štátnych a súkromných nemocníc, ako aj výzvou k medicínskej verejnosti v týždenníku Zdravotnícke noviny, bola v odbore neonatológia nominovaná aj zástupkyňa primára Kliniky detí a dorastu LF SZU MUDr. Anna Antalíková. Je to veľký úspech pre popradskú nemocnicu, ktorý môže verejnosť ešte viac zvýrazniť svojou podporou MUDr. Antalíkovej v internetovom hlasovaní na adrese http://hnonline.sk/lekari .

Hlasovanie prebieha do 30. júla 2013. „Aj táto súťaž je dôkazom toho, že naši odborníci patria medzi špičku na Slovensku a Nemocnica Poprad, a.s. tak môže poskytovať zdravotnícku starostlivosť na skutočne profesionálnej úrovni,” informoval generálny riaditeľ nemocnice MUDr. Jozef Tekáč.

O výsledkoch hlasovania sa verejnosť dozvie prostredníctvom exkluzívnej publikácie TOP Lekári na Slovensku II, ktorá sa na trh dostane v septembri. Cieľom projektu TOP Lekári na Slovensku II, ktorého autorom sú Zdravotnícke noviny, je predstaviť špičku odborníkov v medicíne a prostredníctvom rozhovorov s tými, ktorí od vás získajú najviac hlasov, predstaviť úspechy a zaujímavé fakty o jednotlivých odboroch.
Publikácia je spoločným projektom Hospodárskych novín a Zdravotníckych novín, ktorého partnerom je zdravotná poisťovňa Dôvera.