Centrálny príjem presťahovaný na 2. poschodie

Centrálny príjem je už presťahovaný! Nachádza sa na 2. poschodí v spojovacej chodbe, teda presne o dve poschodia vyššie ako pôvodne.
Ambulancie, ktoré sa nachádzali v týchto priestoroch sa posunuli smerom na polikliniku a ostávajú na rovnakom, teda druhom poschodí (ambulancia ortopedická a ambulancia úrazovej chirurgie alebo “traumatologická”).
 
Z polikliniky sa zase presťahovala chirurgická ambulancia na 5. poschodie a nachádza sa oproti chirurgickému oddeleniu. Neurologická ambulancia sa presťahovala na 4. poschodie, priamo na neurologické oddelenie.
 
Zároveň by sme radi informovali verejnosť, že od pondelka 2.12. nebude existovať vstup do nemocnice z dvora (pri pôvodnom centrálnom príjme). Vozidlá RZP a RLP, dopravná zdravotná služba budú parkovať priamo pred hlavným vchodom do nemocnice a pre pohyb s pacientom budú používať hlavný vchod.
 
Pre imobilných pacientov budú vyhradené parkovacie miesta na parkovisku oproti hlavnému vchodu vľavo. Ide o 5 bezplatných parkovacích miest, ktoré nemocnica získala vďaka spolupráci s mestom.
 
Prosíme pacientov, návštevníkov, zamestnancov i spolupracujúce firmy, aby rešpektovali obmedzenia, boli ohľaduplní jeden k druhému i k vzniknutej situácií.