Voľné pracovné miesta

UBYTOVANIE

Nemocnica Poprad, a. s., ponúka svojim zamestnancom možnosť ubytovať sa vo vlastnej ubytovni za výhodných cenových podmienok.
 
Tak ako nemocnica, aj jej ubytovacie zariadenie pre zamestnancov, sa nachádza v samotnom centre Popradu, v blízkosti námestia a pešej zóny. Ubytovňu nájdete na Francisciho ulici, len 5 minút chôdze od nemocnice.
 
Zamestnancom sú k dispozícii dve samostatné budovy, Ubytovňa I. a Ubytovňa II. V Ubytovni I. sa nachádza 16 buniek, k dispozícii je momentálne 13 z nich a 3 sú v rekonštrukcii. Každá bunka je zložená z jednej 1-lôžkovej a jednej 2-lôžkovej izby. Ku každej bunke prislúcha samostatné sociálne zariadenie.
 
V Ubytovni II. je 22 buniek, každá taktiež s jednou 1-lôžkovou a jednou 2-lôžkovou izbou. Ku každej bunke prislúcha samostatné sociálne zariadenie.
 
Jedna bunka je upravená ako spoločná kuchyňa, obývacia miestnosť a práčovňa, v ktorej sú zamestnancom k dispozícii dve automatické práčky.
 
Ceny za ubytovanie v zmysle aktuálneho platného Cenníka Nemocnice Poprad, a. s. Zamestnancom nemocnice poskytujeme zľavu vo výške 20 %.